dilluns, 25 d’abril del 2016

En un futur.

En un futur pot ser que hagin trobat vida en altres planetes, com per exemple a Mart. Ara diuen que hi ha aigua, per què no hi pot haver vida? No crec que siguin els típics marcians que surtes a les pel·lícules de ciència ficció, sinó simplement persones com nosaltres però adaptades al medi del seu planeta. Segurament, si trobem vida en altres planetes voldrem comunicar-nos, pot ser ens troben a nosaltres abans que puguem trobar-los a ells!


Jo m'imagino una vida com la que tenen els personatges d'Estars Wars, que podrem viatjar amb les nostres naus espacials a la velocitat de la llum, per poder anar d'un planeta a l'altre o d'una galàxia a l'altra.



Però no cal anar tan lluny, diuen els experts que d'aquí a 50 anys hi poden haver prototips de cotxes voladors semblants als de les pel·lícules. Crec que fins i tot podem arribar a la teletransportació, tindrem plataformes sobre les quals ens col·locarem i seleccionarem el lloc on volem anar.



En els planetes més propers potser muntaran hotels i "resorts" en els llocs que no estan habitats per altres éssers vius. Com per exemple, la lluna. Podriem construir-hi un hotel per poder passar-hi les vacances d'estiu en família o simplement per evadir-se de l'estrès de treball en l'época futura.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada